Verkooppunten


Breng een bezoekje aan onze winkels in Hofstade en Aalst, kom eens langs op de Jette Met in Brussel of bestel onze producten op de online verkoopplatformen Linked.Farm, Voedselteams en Boeren & Buren.

Hofstade

In de Babbelaarstraat in Hofstade kan je zowel onze hoevewinkel als de boerderij zelf bezoeken. De ijsbar, het terras en de speeltuin zijn de ideale ingrediƫnten voor een leuke gezinsuitstap. De hoeve is gelegen te midden van wandel- en fietspaden, maar is ook met de auto goed bereikbaar.


Adres: Babbelaarstraat 169 Hofstade

Aalst

Sinds 2018 hoef je je als stadsbewoner niet meer naar de verre boerenbuiten te begeven voor onze hoeveproducten. Ook in onze winkel in hartje Aalst kan je naast alle kaas, zuivel en desserten een heerlijk ijsje kopen. Alles komt recht van de boerderij, en dat in het midden van de stad. Vanaf24/02 is onze nieuwe pop-up zuivelshop in de Kattestraat geopend!


Adres: Kattestraat 55A Aalst

Jette Met

Elke woensdagmiddag zijn we terug te vinden op het Kardinaal Mercierplein in Jette voor de Jette Met. Op deze kleinschalige boerenmarkt bieden we samen met een tiental andere boeren elke week onze verse specialiteiten aan in hartje Brussel.


Adres: Kardinaal Mercierplein Jette

Online bestelplatformen


Tot slot werken we ook samen met de online platformen Linked.Farm, Voedselteams en Boeren & Buren. Op elk van die platformen kan je heel eenvoudig je bestelling plaatsen.